Go Back   Ducati 1299 Forum > Ducati Panigale Forum > Ducati 1199

Ducati 1199 Ducati 1199 Forum - Ducati 1199 Panigale Superbike Motorcycle Forum


Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old Nov 12th 2012, 07:31 PM   #1
Member
 
hhuhuh's Avatar
 
Joined: May 2012
From: MD, United States

Posts: 87
Thanks: 5

I Ride: 1199s (Jun. 23rd)-total loss. Current: 1199s (again)
Turn signal switch problem..

Sometimes, the turn signal switch doesn't work with my Pani. Only right one.
It works again when the engine temp goes down below 180F. It happend twice since I got.

Has anyone the same problem? I'm very curious about it.
hhuhuh is offline  
 
Old Nov 12th 2012, 08:11 PM   #2
Senior Member
 
Mitchlguzin's Avatar
 
Joined: Feb 2012
From: Illinois

Posts: 469
Thanks: 82

I Ride: Ducati Panigale 1199 S...
I've had the same issue. A few of us have. Unfortunately the dealer that I told when I was getting service and recalls done said since I had an aftermarket turn signal out back they couldn't fix it or look at it for free...

Jacked up that many people have written about this and there is no TSB from Ducati
Mitchlguzin is offline  
Old Nov 12th 2012, 09:43 PM   #3
Senior Member
 
Joined: Mar 2012
From: honolulu

Posts: 135
Thanks: 5

I Ride: 1199 panigale S
happened to me for the first time yesterday.
at first, wasn't able to bring up the race/sport/wet modes screen, and neither the right or left signal switch work, after a while, i was able to the left side to work but not the right one - have not check today.
mtick is offline  
Old Nov 12th 2012, 09:50 PM   #4
Senior Member
 
mig1199's Avatar
 
Joined: May 2012
From: Philippines

Posts: 551
Thanks: 79

Originally Posted by hhuhuh View Post
Sometimes, the turn signal switch doesn't work with my Pani. Only right one.
It works again when the engine temp goes down below 180F. It happend twice since I got.

Has anyone the same problem? I'm very curious about it.

Search for the previous threads on this issue....these has been taken up...
Many 1199 Panigale owners have this problem...so do I.

Its a dash slave ECU problem. You will have to replace your dash under warranty! Dash has 5-6 slave ECU's that are causing the malfunction...its not your switch that is defective but our Painigale Dash. Once replaced, your signals, horn will work normally and will not malfunction.

It has been affecting signal lights and Horns on many owners...

For your info...
mig1199 is offline  
Old Nov 13th 2012, 01:56 AM   #5
Senior Member
 
Styler's Avatar
 
Joined: Apr 2012
From: Northern CA and NW Arkansas, USA

Posts: 844
Thanks: 302

I Ride: 2012 1199S, 2008 Speed Triple
On the sunny side of the street, your odometer will be back at zero miles!
Styler is offline  
Old Nov 19th 2012, 08:19 PM   #6
Member
 
hhuhuh's Avatar
 
Joined: May 2012
From: MD, United States

Posts: 87
Thanks: 5

I Ride: 1199s (Jun. 23rd)-total loss. Current: 1199s (again)
Originally Posted by mig1199 View Post
Search for the previous threads on this issue....these has been taken up...
Many 1199 Panigale owners have this problem...so do I.

Its a dash slave ECU problem. You will have to replace your dash under warranty! Dash has 5-6 slave ECU's that are causing the malfunction...its not your switch that is defective but our Painigale Dash. Once replaced, your signals, horn will work normally and will not malfunction.

It has been affecting signal lights and Horns on many owners...

For your info...
Oh! I didn't realize that!! Thanks for your comment! I'll stop by the dealer shop!
hhuhuh is offline  
Old Nov 19th 2012, 08:20 PM   #7
Member
 
hhuhuh's Avatar
 
Joined: May 2012
From: MD, United States

Posts: 87
Thanks: 5

I Ride: 1199s (Jun. 23rd)-total loss. Current: 1199s (again)
Originally Posted by Styler View Post
On the sunny side of the street, your odometer will be back at zero miles!
Awww that's scary... I'll check the dash board as you guys mentioned
Thanks a lot!!
hhuhuh is offline  
Old Nov 25th 2012, 07:19 AM   #8
Senior Member
 
NoGoodID's Avatar
 
Joined: Mar 2012
From: Las Vegas, NV

Posts: 133
Thanks: 17

I Ride: Some pretty cool bikes:)
I had my dash replaced yesterday...hoping it fixed the problem.
NoGoodID is offline  
Old Nov 30th 2012, 08:44 PM   #9
Member
 
hhuhuh's Avatar
 
Joined: May 2012
From: MD, United States

Posts: 87
Thanks: 5

I Ride: 1199s (Jun. 23rd)-total loss. Current: 1199s (again)
Originally Posted by NoGoodID View Post
I had my dash replaced yesterday...hoping it fixed the problem.
Keep my finger crossed for your Pani!!!

I'll ask my dealer shop crews tomorrow.
hhuhuh is offline  
Reply

  Ducati 1299 Forum > Ducati Panigale Forum > Ducati 1199

Tags
problem, signal, switch, turn



Thread Tools
Display Modes


Similar Discussions
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Turn signal problem thomaskenyon Mechanical and Technical 70 Jun 27th 2016 10:19 AM
Horn and Signal Issues Styler Ducati 1199 93 Jun 13th 2013 04:45 PM
Anyone else had an ignition problem? DuckRyda Ducati 1199 8 Nov 7th 2012 07:40 PM
DP Carbon Fiber Ignition Switch Cover CaliDuc Ducati 1199 19 Jul 30th 2012 10:26 AM
My turn ScottJon New Users 3 Nov 19th 2011 07:58 PM


Facebook Twitter Google+ RSS Feed